Firma ISCAREX s.r.o.ISCAREX pohárTermínovka 2024KraličákCestování s Honzou
Hlavní strana
Podporují nás
ISCAREX, s.r.o.ISCARPardubický krajČeský běhBackground

Běh na Sněžník a na Jeřáb

Ahoj všem!

 

O víkendu 11. a 12. 7. pořádáme dva běžecké závody. Běh na Sněžník a na Jeřáb. na Jeřáb jsme již spustili registraci, se Sněžníkem váháme. Důvodem není opatření "limit osob pohromadě", ale fakt, že celý závod je veden po Polské hranici a v závěru se Polskem 1 km běží. Pokud nebude jasné stanovisko vlády (ČR i PL) o zrušení uzavření hranic, budeme muset závod zrušit.

 

Pokud to nebude jasné 22. června, pak závod oficiálně zrušíme (považuji 3 týdny před akcí za potřebné pro hladký průběh organizace a dostatečnou propagaci).

 

Pro informaci: bylo pro letošek zrušeno bodování jak Českého poháru v běhu do vrchu tak i ISCAREX pohár. Otázkou je, jestli to bude aspekt, který by počet závodníků snížil nebo naopak budou po jarním výpadku závodů účastníci natěšení a přijede jich více (protože to bude pravděpodobně jeden z prvních vrchařských závodů v letošním roce).

 

Prosíme Vás o zpětnou vazbu, hlavně tedy potvrzení, že s akcí a se svým pořadatelským nasazením stále počítáte a budeme rádi za jakýkoli názor na výše uvedené.

 

David a Hanka


https://akru.webnode.cz/

Článek byl publikován 18.05.2020, 08:19:32