Firma ISCAREX s.r.o.ISCAREX pohárTermínovka 2024KraličákCestování s Honzou
Hlavní strana
Podporují nás
ISCAREX, s.r.o.ISCARPardubický krajČeský běhBackground

Výroční členská schůze ČTBK Iscarex

V pátek 2. března 2007 od 18 hodin se v restauraci Chaty Maxe Švabinského na Kozlovském kopci konala výroční členská schůze Českotřebovského běžeckého klubu Iscarex.

Prakticky o celý její program se postaral předseda klubu Aleš Stránský. Ve své vyčerpávající prezentaci nejprve zhodnotil členské aktivity v roce 2006.
Vyzdvihl především hojnou účast na závodech Iscarex poháru a Českém poháru v běhu do vrchu, ale i úspěchy na pohárových či mistrovských bězích.
Dále nastínil činnost klubu v letošním roce:
- pomoc s pořádáním 4 závodů dalšího, letos již dvanáctého ročníku Iscarex poháru
- účast na závodech obou výše zmíněných pohárů a veteránských mistrovstvích světa a Evropy.
Na závěr poděkoval firmě Iscarex za nemalou finanční, materiální, ale i logistickou podporu, a přednesl také dostupné informace o našem pořadatelství Mistrovství světa veteránů v běhu do vrchu v roce 2008.
Tato akce, která se bude konat 6. září 2008 v Dolní Moravě, svou náročnoustí zcela jistě přesáhne možnosti našeho běžeckého klubu, a bude spočívat převážně na bedrech firmy Iscarex, podpoře sponzorů a obcí regionu.

Přítomní členové mimo jiné schválili rozšíření výboru klubu o Evu Jiráskovou a Vojtu Hegera, přijetí nejmladší členky klubu Míši Stránské a v neposlední řadě také přislíbili pomoc při pořádání těchto běžeckých závodů v roce 2007:
6. 5. Běh Javorkou
1. 7. Běh na Kozlovský kopec
25. 8. CENA FIRMY ISCAREX Dolní Morava - Králický Sněžník
8. 12. Vánoční běh Parníkem

Večeře se stihla o přestávce Alešovy prezentace, a jelikož se následná řízená diskuze příliš neujala, pokračoval program diskuzí volnou, která se v případě několika největších vytrvalců protáhla až do pozdních nočních hodin :)

Článek byl publikován 05.03.2007, 12:35:13