Firma ISCAREX s.r.o.ISCAREX pohárTermínovka 2024KraličákCestování s Honzou
Hlavní strana
Podporují nás
ISCAREX, s.r.o.ISCARPardubický krajČeský běhBackground

Šárovcova Lhota - Zvičina

Ve čtvrtek 8. května vyjelo sedm členů týmu Iscarex na běh do vrchu na Zvičinu. Na místo startu, Šárovcova Lhota, jsme dorazili něco málo po poledni. U prezentace nás vyvedli z míry s online přihlašováním a neplacením startovného-takže platí každý i online přihlášený.

Chybu napsanou na webových stránkách mají již několikátý rok a paní u prezentace o ní ví, prý to tam někdo dopsal (asi tvořitel stránek, ne? ... tak ať ji umaže!!!). Přece jste si přijeli zaběhat, tak proč se rozčilujete? Nevěřte všemu, co se kde píše - hlavně v propozicích, které by měly být přesné.

Start z mostu před starými šraňkami je již tradiční. Na trať dlouhou přes 13 km se vydalo 140 závodníků. Sluníčko svítilo o sto šest, kdo se nenamazal, měl pěkně chytnutou barvičku. Běh byl dlouhý, hlavně tam, kde jsem mohla vidět šňůru barevných teček v dáli přede mnou. Kmeny přes cestu byly dost nebezpečné, hlavně pro ty co sotva pletli nohama-můj případ. Občas se vyklubal z vedlejší cesty někdo, kdo nejspíš zabloudil. Pletoucí se auta při doběhu nebyla zrovna to pravé ořechové ... Ale fandění do cíle bylo příjemné a vyprahlé hrdlo jsem také okamžitě zalila doušky ionťáku.

Do časového limitu 2 hodin to zvládlo uběhnout, či ujít :-) 126 závodníků. Takže všem co to zvládli, blahopřeji, tento závod je opravdu darda. Při vyhlašování ještě nastal zmatek v kategorii M do 59 let, řešilo se to asi na čtyřikrát a všichni chtěli poznat třetího pana Čepického, protože ho nikdo neznal.

Celý závod byl prodloužen o další ... závod s časem a stihnutí vlaku s odjezdem 18:43 z České Třebové do Jeseníku ... bohužel byl náš příjezd k nádraží asi 2 minuty po odjezdu vlaku. České dráhy odjely tentokrát načas.

Petra Balcarová

Výsledky

Fotogalerie

Článek byl publikován 09.05.2008, 10:05:29