Firma ISCAREX s.r.o.ISCAREX pohárTermínovka 2024KraličákCestování s Honzou
Hlavní strana
Podporují nás
ISCAREX, s.r.o.ISCARPardubický krajČeský běhBackground

Odešel Milan Krupka

Každý rok se z Jiřetína pod Jedlovou ozval telefon: Ahoj kamarádi, znovu pořádám závod na Jedlovou, budu rád, když přijedete.

Tentokrát zvoní telefon z Jiřetína naposledy, Milan zemřel...

Této zprávě nemohu uvěřit, vždy jsem si myslel, že Milan je nesmrtelný. O vážných věcech žertoval, nezkazil žádnou zábavu, bylo ho všude plno...

Byl to dobrý člověk a kamarád. Z každého závodu, kterého se zúčastnil, dokázal udělat společenskou událost. Závody do kopce a vše kolem nich si bez něho nedokážu představit...

Milane, budeš nám chybět, nikdy na Tebe nezapomene!

Honza



Ještě přikládáme dopis od Milanova syna Davida:



Dobrý večer pane Stránský a celému ISCAREX teamu,

možná už mnozí z Vás ví, že v neděli dne 29. 1. 2012 znenadání zemřel můj otec, Váš kamarád a celoživotní sportovec Milan Krupka.
Omlouvám se za tuto formu sdělení, ale jinak to asi v tuto chvíli nelze. Chtěl jsem Vás hlavně tímto informovat, že poslední rozloučení s ním se bude konat 14. 4. 2012 při příležitosti konání běhu do vrchu na Jedlovou horu, tak jak to táta ještě stihl zaregistrovat a předpřipravit.

Já se to budu snažit do zdárného konce dotáhnout, tak aby se poslední ročník na jeho počest uskutečnil. Myslím si, že to bude krásné a důstojné rozloučení. Táta by si to takhle určitě přál a doufám, že to všechno tam shora bude sledovat.

Také bych Vás chtěl tímto požádat, zda-li byste tuto informaci předávali dál a pokud máte užitečné informace a kontakty, s kým taťka organizaci závodu vždy řešil, tak mi je prosím sdělte. Moc by mi to organizování ulehčilo a budu vděčný za jakou koli podporu.

Nakonec jen pro vaši informaci, tak mám jeho telefon u sebe a nějaký ten měsíc ho nechám aktivní, zároveň budu sledovat i jeho mail, abych nic neopomněl a vše vyřídil.

Děkuji Vám všem za pochopení a za případnou podporu při organizaci posledního a rozlučkového ročníku závodu, kteří si mnozí z Vás doufám oblíbili a při jehož organizaci taťka vždy nechal spoustu sil a nervů!

Doufám, že se co nejvíc z Vás přijde rozloučit, i když vím, že to nebude lehké.

S pozdravem syn David
(mob. 607191545)




Článek byl publikován 01.02.2012, 08:08:57