Firma ISCAREX s.r.o.ISCAREX pohárTermínovka 2024KraličákCestování s Honzou
Hlavní strana
Podporují nás
ISCAREX, s.r.o.ISCARPardubický krajČeský běhBackground

5. ROČNÍK POHÁRU PEKELNÉHO KILOMETRU

Dne 25. 8. 2012 jsme uspořádali poslední běh a vyhlášení Poháru Pekelného kilometru pro rok 2012. Dlouho to vypadalo, že to bude závod jako kterýkoli jiný, bez nějaké velké akce. Pak nás však napadla myšlenka nočního běhu, a navíc spojení sportovní akce s hudební produkcí. Shánět o prázdninách kapelu, která by vám zahrála na akci nebylo nic jednoduchého, každý víkend se někde koná hudební festival. Nicméně, když jsme zjistili, že HUDBA PRAHA má 25. 8. volno, neváhali jsme. Kapela Volant dokonce volala sama, protože jsme je chtěli už na kvalifikační závod na MS v běhu do vrchu v roce 2011, ale tenkrát nemohli přijet. Kontakt již měli, a někteří členové dokonce chtěli i běžet :)

Myslíme, že naše myšlenka vyšla na 100%. Počet závodníků byl srovnatelný s předešlými běhy na Peklák , ale díky kapelám přišlo spousta potenciálních diváků, a při běhu to opravdu bylo znát. Kolem celé tratě byli lidé, kteří nás povzbuzovali, atmosféra byla vynikající! Škoda jen, že někteří závodníci nedorazili na vyhlášení Poháru, stupně vítězů v některých kategoriích byly prázdné.

Rádi bychom poděkovali Městu Česká Třebová za půjčení pódia, firmě Iscarex za zpracování výsledků a fotogalerii, obchodní společnosti Konzum za krásné dárkové balíčky a firmě EkoBi, s.r.o. za kartičky na volné vstupy do bazénu, a do bikového a lanového parku. Celou akci jinak finančně podpořila firma Šimůnek,s.r.o.

Děkujeme Českotřebovákům , že přišli podpořit tuto sportovní akci a těšíme se na další, již 6. ročník Poháru Pekelného kilometru.

Pavla a Jan Šimůnkovi

Článek byl publikován 27.08.2012, 13:14:23